Prima pagină | English version | Contact
Profil | Referinţe | Parteneri | Certificări | Diplome | Reseller autorizat | Presa | Contact
Sisteme integrate | Administraţie publică | Securizarea informaţiilor | Securizare reţele | Remote control | Software educaţional |
Service hardware și software | Instalări harware | Consultanță | Training personalizat | Instalare rețele | Import de date |
Categorii | Producători
Manuale de utilizare | Documentaţie smart card | Cărţi de specialitate
Impero | Tell Me More | Pano Logic | NetOp Vision si VisionPro
ProTAXE - Solutie completa pentru managementul taxelor si impozitelor

Parteneri

Tipareste aceasta pagina

BGS Smartcard Systems - Austria

BGS Smartcard Systems este lider european în dezvoltarea şi integrarea de sisteme complexe de plăţi online şi offline bazate pe smart card. Sistemul de plăţi DUET a fost ales ca sistem national interbancar în Uzbekistan preconizându-se ca acesta să devină sistem naţional de plăţi prin smart card şi în Rusia.

Novacard - Germania

Cu o capacitate de producţie anuală ce depăşeşte 40 de milioane de carduri (plastic, smart card, contactless), Novacard este lider european în producţia de carduri. Până în prezent Novacard a furnizat 35 milioane de carduri de asigurări de sănătate în Germania, un milion de carduri memory pentru compania daneză Zorg, două milioane de carduri de plastic pentru sistemul de asigurări de sănătate din Irlanda în 1997, 600 de mii de carduri contactless pentru cel mai mare proiect de transporturi din Brazilia şi 700 de mii de carduri de asigurări de sănătate pentru Polonia.

Towitoko - Germania

Towitoko AG este lider european în furnizarea de soluţii inteligente de securitate a sistemelor informatice pe bază de smart card. Printre clienţii Towitoko se numără Motorola, Giesecke & Devrient, Visa, Dresdner Bank şi UBS. Towitoko este o companie a SCM Microsystems.

SCM Microsystems - USA

SCM Microsystems este lider mondial în furnizarea de solutii convenabile de acces la continutul si serviciile digitale. Departamentul de Securitate al SCM furnizeaza tehnologie smart card pentru platforme PC si module de acces conditionat pentru televiziunea digitala. Printe clientii directi ai SCM se numara: Apple, Dell, France Telecom, Fuji Film, Gemplus, HP, Hitachi, Intel, Matsushita, Minolta, Motorola, Olympus, SanDisk, Schlumberger, Siemens-Nixdorf, Sony, Sun Microsystems and Telenor.

Smart Card Integrators, Inc. - USA

Smart Card Integrators este lider nord american în dezvoltarea şi integrarea sistemelor de securitate bazate pe tehnologie smart card. Smart Card Integrators a dezvoltat printre altele, produsul Navy CashTM, prin care pune la dispoziţia personalului şi ofiţerilor marinei americane un mediu de plăţi fără numerar pe nave şi pe uscat. SCI este de asemenea lider mondial în furnizarea soluţiilor bazate pe smart card pentru piaţa mondială a jocurilor de noroc.

eEye - USA

eEye Digital Security este lider mondial în produse pentru securitate avansată a reţelelor. eEye Digital Security furnizează produse software care protejează proactiv reţelele împotriva intruziunilor. Cu o bază de mii de clienţi din întrega lume, soluţiile eEye sunt recunoscute drept "cele mai bune din clasa lor" pentru prevenirea intruziunilor şi descoperirea vulnerabilităţilor reţelelor. Printre clienţii eEye se numără: Adobe, Autodesk, Inc., Bank of America, Bank of China, Colgate-Palmolive, Columbia University, Credit Suisse First Boston, U.S. Department of Energy, U.S. Department of Navy, U.S. Department of State, U.S. Dept. of Defense, U.S. Dept. of Justice, Dresdner Bank, Eastman Kodak Company, Ernst & Young, ESPN, Excite@Home, FedEx, First Union National Bank, Goddard Space Flight Center/NASA, Heineken, Hertz, Hewlett Packard, Intel Corporation, KPMG, Merrill Lynch, Microsoft, MinoltaQMS, NASA Glenn Research Center GSA, Naval Safety Center, Omnitel (Italia), Philipp Morris, Pricewaterhouse Coopers, Siemens Business Services, Symantec, Toshiba America Information Systems, Inc., UCLA, US Army, Visa International, Walt Disney, Xerox Corp.
Produse: SecureIIS (Protectie server IIS), Iris (Analizator trafic retea), Retina (Scanner de retea),

Danware - Danemarca

Danware este o companie daneză specializată în dezvoltarea de soluţii de control la distanţă al PC-urilor, recunoscută în special pentru produsele sale: NetOp Remote Control şi NetOp School, care de-a lungul timpului au fost încununate ca fiind cele mai bune în domeniu de specialişti din întrega lume. Pe 21 septembrie 2001 Danware a fost numită al doilea an consecutiv cea mai bună firmă IT din Danemarca. Produsele acestei firme se bucură de succes nu numai datorită funcţionalităţii lor dar şi datorită securităţii avansate pe care o oferă. Cel mai mare centru IT din Germania care se ocupă de 577 de bănci populare (Volksbank şi Raiffeisenbank), a selectat NetOp Remote Control pentru serviciile sale de help desk. Biroul Federal de Investigaţii al Statelor Unite (FBI) a optat de asemenea pentru NetOp Remote Control achiziţionând acest an aproape 28.000 de licenţe.
Produse: NetOp Remote Control (Control la distanta), NetOp School (Instruire asistata pe calculator),

Protego - Danemarca

Protego furnizează de 6 ani soluţii profesionale de protecţie a sistemelor informatice în special pentru piaţa scandinavă. Prin acest parteneriat Protego îşi lărgeşte sfera de distribuţie a produselor şi serviciilor sale pe piaţa est-europeană. Serviciul propus pentru lansarea pe piaţa românească este PROTEGO WebCHK, un scanner proactiv destinat descoperirii şi evidenţierii vulnerabilităţilor bazelor de date şi a aplicaţiilor web. Site-ul web este cea mai vulnerabilă intrare într-o organizaţie fiind deseori folosită pentru obţinerea unor informaţii critice. PROTEGO WebCHK este un scanner de vulnerabilităţi dezvoltat special pentru creşterea securităţii la acest nivel. WebCHK testează peste 1600 de vulnerabilităţi cunoscute incluzând între acestea: problemele de buffer overflow, accesibilitatea unor fişiere ale sistemelor de baze de date folosite de software-ul de comerţ electronic, vulnerabilităţile generate de opţiunile instalate implicit. Mai mult, WebCHK detectează vulnerabilităţile specifice existente în codul sursă ale aplicaţiilor web cum ar fi: injectarea de scripturi în website prin intermediul serverului de baze de date, scriptarea între site-uri, informaţiile de debug, metodele HTTP periculoase, forţarea listării directoarelor, manipularea cookie-urilor şi altele.
Produse: WebCHK (Scanner aplicatii web),

Spyrus - USA

SPYRUS furnizeaza infrastructura si software-ul de autentificare Identity Management pentru a îmbunatati accesul securizat la date si a creste securitatea în retea. Prin integrarea politicilor oferite de sistemele de operare cu o varietate de token-uri inteligente, identitati digitale si produse biometrice, solutia SPYRUS Identity Management verifica si autentifica identitatea si drepturile unei persoane individuale de a accesa date si servicii pe un computer precum si drepturile de a accesa resurse din retea. Software-ul oferit de SPYRUS opereaza cu o varietate de interfete de comunicare si dispozitive biometrice pe platforme de sisteme de operare Microsoft. Cele doua familii de produse SPYRUS includ produse de management al identitatii la nivel de companie - familia de produse Signal, precum si produse de autentificare la nivel de client - familia de produse Rosetta.
Produse: Rosetta Executive Suite (Semnaturi digitale), Signal Identity Manager (Solutii complete PKI),

Harta site | Termeni si conditii | Contact | ©2004 Prosoft ++