NetOp School: Instruire asistata pe calculator

Sursa: www.ps.ro


NetOp School este un program destinat instruirii asistate de calculator produs de compania Danware, o companie din Danemarca specializată de 20 de ani īn dezvoltarea produselor software pentru controlul PC-urilor de la distanţă. Programul se adresează īn general şcolilor, universităţilor sau companiilor care vor să-şi īmbunătăţească procesul de instruire al elevilor, studenţilor sau propriilor angajaţi, după caz. Poate fi utilizat īntr-o sală obişnuită de cursuri dotată cu calculatoare, sau īntr-o "clasă virtuală" unde studenţii şi profesorul se află īn locaţii diferite dar sunt conectaţi printr-o reţea (ex. Internet).

Produsul este compus din două module principale. Modulul Teacher (Profesor) se instalează pe calculatorul (calculatoarele) de pe care se doreşte susţinerea cursurilor, īn timp ce modulul Student (Student) se instalează pe calculatoarele studenţilor care vor lua parte la cursuri.

Printre facilităţile acestui program se numără prezentarea simultană a ecranului profesorului pe calculatoarele studenţilor sau lansarea unui anumit program (ex. Microsoft Excel) pe toate calculatoarele studenţilor fără a se muta din faţa propriului calculator. De asemenea, profesorul poate forma grupuri de lucru separate cu posibilitatea numirii unor asistenţi şi monitorizarea activităţii acestora (a tuturor studenţilor sau fiecare īn parte) pe propriul ecran.

Folosind acest program studenţii deprind uşor experienţa practică. Discuţiile dintre profesor şi studenţi pot fi purtate sub formă de text-chat sau audio-chat, atāt cu toată clasa, cu anumite grupuri, sau privat, cu un singur student. Profesorul are posibilitatea să distribuie, să colecteze şi să organizeze foarte uşor teste, fişe de lucru pe/de pe calculatoarele studenţilor (ex. pt. examene). Toţi profesorii au posibilitatea unei gestiuni exacte a propriilor clase (fizice sau virtuale), personalizāndu-şi orele şi colectivul aferent după propriile dorinţe.

Download versiune trial (complet functionala 30 de zile)
Download NetOp School 3.0 (15 MB)

Data ultimei actualizari: 22/09/2004
Pentru mai multe detalii sunati la (021) 222.15.16

© ProSoft++ SRL