ProSys: ERP

Sursa: www.ps.ro


Proiectat Óntr-o arhitectură modernă de tip client-server pe platformă Microsoft SQL Server, ProSys ERP rezolvă activităţiile de contabilitate generala, buget, personal-salarizare, gestiune materiale, obiecte de inventar, mijloace fixe si financiar, fiind adaptat in intregime legislatiei si practicii romanesti din domeniul administratiei publice locale.

Sistemul este implementat ca "solutie la cheie", ProSoft++ asigurand elaborarea unei arhitecturi de sistem adaptate la necesitatile beneficiarului, implementarea aplicatiei (cu particularizari la specificul beneficiarului), instruirea personalului utilizator si a personalului informatic.

Avantajul unui ERP (sistem informatic integrat) consta in gestionarea in mod unic a tuturor categoriilor de date si a informatiilor specifice beneficiarului.

ProSoft++ a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai importanţi furnizori şi integratori de soluţii ERP şi de proiecte software la cheie din Romania. Soluţiile propuse ProSoft++ se adresează Óntreprinderilor medii şi mari din toate sectoarele industriale şi comerciale, precum şi administraţiilor publice locale si centrale.

Data ultimei actualizari: 27/06/2008
Pentru mai multe detalii sunati la (021) 222.15.16

© ProSoft++ SRL