Pano Logic: Pano Logic

Sursa: www.ps.ro


TEB

Pano G2M Zero Client nu are procesor sau memorie, nici un sistem de operare încorporat, drivere sau alte softuri. Acesta ofera cel mai compact si în acelasi timp eficient, din punct de vedere al costurilor, terminal pentru noul sistem Pano. Si pentru ca Pano G2M Zero Client este hardware în proportie de 100%, toata partea de software este mutata din desktopul utilizatorului într-un centru de date si în cloud, fiind astfel mult mai usor de protejat si în acelasi timp usor de gestionat.

  • cel mai redus cost si compact sistem Pano;
  • complet interoperabil, cu un singur terminal ce suporta sistem Pano pentru Cloud/Servicii terminal sau pentru VDI;
  • întretinere gratuita, fiecare utilizator putând sa înlocuiasca un terminal, fara a mai fi necesara prezenta celor de la IT;
  • fiabilitate ridicata oferita de catre design, fara parti mobile sau ventilatoare, asigurând o durata de viata îndelungata;
  • nu este necesar un training pentru utilizatori, interfata constând într-un singur buton ce ofera atât o situatie privind conectarea la retea, cât si o modalitatea simpla pentru deconectare.

Pano G2M Zero Client functioneaza atât cu sistemul Pano pentru Cloud/Terminal Service cât si cu sistemul Pano pentru VDI ca parte a unui sistem de livrare complet, incluzând software-ul de sistem Pano Controller si Pano Zero Client G2 dual-display, plus software-ul Pano Virtual Client.

Data ultimei actualizari: 19/10/2012
Pentru mai multe detalii sunati la (021) 222.15.16

© ProSoft++ SRL